گروه تروریستی "بوکو حرام" وابسته تسلیحاتی به سپاه پاسداران بخش 2




توضیحات در رابطه با عکش شماره1
اعترافات احمد طلال رودا

پس از کشف انبار بزرگ تسلیحات، نیروهای امنیتی نیجریه "مصطفی فواز" و "طلال احمد رودا" دو افسر بخش روابط خارجی "سازمان تروریستی حزب‌الله لبنان" وابسته به سپاه قُدس سپاه پاسداران را دستگیر کردند.

در بازجوئی‌هایی که تاکنون از این دو شده است، "مصطفی فواز" سکوت اختیار کرده، اما "طلال احمد رودا" جزئيات مهمی را درباره سازماندهی عملیات ترور فاش کرده است.

"طلال احمد رودا" در اعترافات خود مدعی شده که هسته تروریستی تشکیل شده در نیجریه با نیروهای قُدس  به‌ عنوان بازوی خارجی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ارتباط تنگاتنگ داشته است.

سرحلقه این ارتباط شخصی به‌نام "عبداللهی برنده" معرفی شده که در نیجریه دستگیر شده است.

مقامات امنیتی نیجریه گفته‌اند که "مصطفی فواز" و "طلال احمد رودا" پس از گذراندن آموزش‌های لازم در لبنان، مأموریت سازماندهی و انجام عملیات تروریستی در شمال آفریقا را به‌عهده گرفته‌اند.
مأموران امنیتی نیجریه در ادامه تحقیقات سه‌ماهه خود توانسته‌اند نقشه‌های تروریستی متعددی را علیه سفارت‌خانه‌های آمریکا، اروپا و اسرائيل کشف کنند.


توضیحات در رابطه با عکس شماره2 و 3  
(3 september 2013)
موادهای منفجره و اسلحه های که از یک شبکه تروریستی حزب الله لبنان و سپاه قدس سپاه پاسداران جمهوری اسلامی در سه ماه گذشته در کشور نیجریه توسط پلیس و نیروهای امنیتی نیجریه کشف شدهاست.

توضیحات در رابطه عکس شماره 4
«کشف شبکه‌ تروریستی مرتبط با حزب‌الله لبنان و جمهوری اسلامی در نیجریه»

سه ماه پس از کشف یک زرادخانه بزرگ مخفی در نیجریه مقامات امنیتی این ‌کشور اعلام کردند یک شبکه تروریستی مرتبط با حزب‌الله لبنان و نیروهای قدس "سپاه پاسداران جمهوری اسلامی قصد داشته در سفارت‌خانه‌های اروپا، آمریکا و اسرائيل بمب‌گذاری کند.
روز ۳۰ ماه مه امسال2013 پلیس نیجریه در شهر "کانو" موفق به کشف یک انبار مخفی تسلیحاتی شد.
در این انبار تعداد زیادی موشک‌های ضد تانک، مین، مسلسل و بیش از۱۵۰۰ بسته‌ی ماده انفجاری تی‌ان‌تی ذخیره شده بود.
به‌ادعای پلیس، این زرادخانه بزرگ با استفاده از اطلاعات یک خبرچین کشف شد.
اکنون، هفته‌نامه اشپیگل آلمان به نقل از مقامات امنیتی نیجریه گزارش می‌دهد که گروهی از افسران حزب‌الله لبنان قصد داشته‌اند با استفاده از این تسلیحات دست به عملیات تروریستی وسیعی علیه سفارت‌خانه‌های آمریکا، اروپا و اسرائيل در شمال آفریقا بزنند.

 توضیحات در رابطه با عکس شماره 5    
(29 augustus 2013)
(دستگيری دو تروريست جمهوری اسلامی در نيجريه به دلیل ارتباط با یک هسته نظامی متعلق به جمهوری اسلامی بخش 200 سپاه قُدس سپاه پاسداران)

نیروهای امنیتی نيجريه دو تن از عوامل تروريستی جمهوری اسلامی را دستگير کرد، اين دو تن تبعه نيجريه عضو يک شبکه تروريستی وابسته به رژيم جمهوری اسلامی هستند.
به گزارش خبرگزاری رويتر يکی از اين افراد به تهران و دوبی سفر کرده تا پول نقد از جمهوری اسلامی دريافت کند.سرويس مخفی نيجريه اعلام کرد اين شبکه طرحهايی برای حملات تروريستی در داخل خاک نيجريه داشته است.


توضیحات در رابطهبا عکس شماره 6

دادگاهی در نیجریه، عظیم آقا جانی، عضو سپاه پاسداران را که متهم به قاچاق اسلحه به شهر لاگوس شده بود به ۵ سال زندان محکوم کرد.
عظیم آقا جانی به خاطر وارد کردن ۱۳ کانتینر حامل موشک، خمپاره و نارنجک و ثبت آنها در بارنامه تحت عنوان مصالح ساختمانی گناهکار شناخته شد.

علاوه بر عظیم آقاجانی، علی عباس جگا، متهم نیجریه ای پرونده هم به ۵ سال زندان محکوم شده است.

**************************
مأموران امنیتی نیجریه در اکتبر سال ۲۰۱۰ میلاد ی( آبان ۱۳۸۹) در جریان بازرسی از یک کشتی تجاری ۱۳ کانتینر حاوی سلاح را که از ایران ارسال شده بود، کشف و توقیف کردند.

این ماجرا که جنجال دیپلماتیک مهمی در روابط جمهوری اسلامی و نیجریه ایجاد کرد و باعث دستگیری  آقاجانی شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه حکم ۵ سال زندان متهم از زمان شروع محاکمه متهمان در فوریه سال ۲۰۱۱ درنظر گرفته می شود، که این به معنای آن است که آنها کمتر از سه سال دیگرآزاد خواهند شد.

سازمان ملل متحد سال گذشته" آقا جانی" را که عضو سپاه پاسداران است در فهرست سیاه خود قرار داده بود.

عظیم آقا جانی اتهامات وارده به خود را رد کرده است و اشاره ای به مقصد نهائی سلاح های کشف شده، نکرده است.

در زمان کشف این محموله گمانه زنی هایی در مورد مقصد نهائی این تسلیحات که احتمالاً کشورهای گامبیا و یا سنگال است مطرح شد و این حادثه باعث شد که سنگال سفیرش را از تهران فراخواند.

کشور نیجریه اعلام کرد: جمهوری اسلامی “توضیح قانع کننده ای درباره مقصد نهایی این سلاحها” ارائه نکرده است.

جمهوری اسلامی گفته بود که این محموله متعلق به یک شرکت خصوصی است و به مقصد یک” کشور در غرب آفریقا” بدون اشاره به ذکر نام کشور ارسال شده بود.