منابع در زیر پست است و یادت باشه این هم وصیت فاطمه است سکسی بگرد پس!!
فاطمه زهرا ، ده روز پس از فوت پدرش ، پیامبر اسلام مشتاق بود تا سلمان را ببیند و برای او بی تابی می کرد و در آن دیدار ( یعنی دیدار دو تایی فاطمه و سلمان در خانه فاطمه) فاطمه زهرا بی حجاب بود و لباس کوتاهی برای سلمان پوشیده بود که موهاش را می می پوشاند ران های پایش نمایان می شد ؛ رانهای پایش را می پوشاند ، موهای سرش نمایان میشد. روایت طولانی است ؛ ما مختصر نقل می کنیم.
عن عبدالله بن سلمان الفارسی عن ابیه قال خرجت من منزلی یوما بعد وفاه رسول الله ص بعشره ایام ...فقال یا سلمان ائت منزل فاطمه بنت رسول الله ص فانها الیک مشتاقه ترید ان تتحفک بتحفه قد اتحفت بها من الجنه ...قال سلمان الفارسی فهرولت الی منزل فاطمه بنت محمد ص فاذا هی جالسه و علیها قطعه عبا اذا خمرت راسها انجلی ساقها و اذا غطت ساقها انکشف راسها فلما نظرت الی اعتجرت ثم قال یا سلمان جفوتنی بعد وفاه ابی ص قلت حبیبتی ا اجافکم قالت فمه اجلس و اعقل ما اقول لک ... فقالت لی یا سلمان افطر علیه عشیتک فاذا کان غدا فجئنی بنواه.. .
ترجمه مختصر : سلمان می گوید : ده روز پس از رحلت پیامبر خدا از منزل خود خارج شدم و با حضرت علی مواجه شدم ، علی به من گفت : ای سلمان تو بعد از پیامبر بر ما جفا کردی. گفتم : حبیب من ابوالحسن درباره ی شما جفا نشده است بلکه اندوه و حزن شدید من در رحلت پیامبر مانع دیدار شما شد. علی به من گفت : ای سلمان به منزل فاطمه دختر پیامبر برو زیرا او به تو لطف دارد و مشتاق و بی تاب دیدار تو است و میخواهد تحفه ای که از بهشت برایش آورده اند به تو بدهد... سلمان می گوید : من به سوی خانه ی فاطمه حرکت کردم پس از ورودم به خانه دیدم فاطمه نشسته و یک عبا در بر دارد ولی هرگاه آن را روی سرش می کشد ، رانهای پاهایش بیرون می ماند و هرگاه رانهای پاهایش را می پوشاند ، موهای سرش نمایان می شود. وقتی چشمش به من افتاد آن عبا را کشید و گفت : ای سلمان تو بعد از رحلت پدرم به ما جفا کردی ، گفتم : ای دختر رسول خدا آیا امکان دارد که من بتوانم به شما جفا کنم ؟؟ فاطمه فرمود : پس بیا بنشین و در آنچه که به تو می گویم ، خوب بیاندیش.
======================================
منابع :
منهج الدعوات و منهج العبادات از ابن طاووس ص 6 و 7 انتشارات دارالذخائر قم
الثاقب فی المناقب از ابن حمزه طوسی ص 297 و 298 انتشارات انصاریان قم
بحارالانوار از علامه مجلسی ج 43 ص 66 و 67 انتشارات دارالاحیا التراث العربی بیروت
برای ارتباط با ما در فيسبوک به ما بپيونديد: